Nu har tre av valparna flyttat från Karlsänge...

Brasse och Carlene Brasse och Carlene

Nu har tre av "kråkungarna" flyttat till sina nya familjer. Karin har flyttat med Marcus och Madelen ner till Helsingborg, Nelson har flyttat till Västerås med Robban och Sofia och Ulax flyttade till Gösta och Bodil i Runhällan. Kvar hos oss finns Chili som ska stanna hos oss och Roxi som ska flytta till Estland om några veckor. Så nu börjar huset bli "tomt" igen för denna gång. Eller tomt och tomt... Något lugnare kanske är mer nära sanningen. Vi har redan fått lite uppdateringen från alla tre och hittills så går allt bra överallt och valparna har funnit sig till rätta i sina nya hem. Lilla Karin och Ulax kommer ni att få träffa i utställningsringarna framöver mer eller mindre och kanske kommer Nelson att prova ringen också... I annat fall så kommer vi att ses på chowträffarna i Karlsänge till hösten.
Vi önskar dessa underbara valpar med deras nya familjer Stort Lycka Till och som ni vet så finns vi här i fall ni behöver oss!

Marcus och Karin - Commitment's Play It Sexy
Robban, Sofia och lilla Nelson - Commitment's Black Shine
Gösta, Bodil och lilla Ulax - Commitment's Racing Red

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar