Nova kommer att flytta till Putte...

Putte och Nova Putte och Nova

Vår Nova kommer att flytta hem till Putte i Örebro. Han förlorade sin gamla chowchow förra hösten och jag har haft funderingar en tid på att låta Nova få ett nytt hem... och då kom jag att tänka på Putte - det absolut super perfekta jag kunde komma på. Det är inte lätt alla gånger att låta omplacera en vuxen chow men Putte är lugnet själv... och han vet vad det handlar om... och det bästa av allt - Vi kommer att få träffa Nova med jämna mellanrum så det kommer att bli trevligt. Jag stod länge i valet och kvalet om att låta henne vara kvar och ingå i mina avelsplaner. Hon är världens snällaste... men jag känner att hon uppfyller inte riktigt det jag söker hos en avelstik. Nu tänker många... Hon tycker inte om sina hundar för hon placerar om dom... Jo, det gör jag och jag älskar dom så mycket att jag tycker att de förtjänar att få vara nummer ett hos en som är som Putte än att vara en hund bland nio hemma hos oss även fast de har det bra här med... och jag har en kennel och måste ta såna här beslut i bland vare sig jag vill eller inte...
Nu vet jag att Nova får ett fint liv tillsammans med Putte och jag känner Putte så det är med största förtroende jag kommer att skjutsa henne dit... Så det måste ha funnits nån förklaring till hur Putte och Nova kunde hamna på samma bild sommaren 2013... Var det förutbestämt i stjärnorna eller vad? Nova blir hos oss någon vecka till sen är det dags. Vi önskar Putte och Nova all lycka i framtiden!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar