Carlene och Brasse valparna 7 veckor gamla...

Brasse och Carlene Brasse och Carlene

Verkligen skäms på mig att jag inte har hunnit satt in dessa bilder på småttingarna förrän i dag. Bilderna är tagna förra helgen... När det liksom var "sista helgen med hela gänget". Valpbesiktningen klarade vi av i går och lite annat som kommer i annat blogginlägg. Valparna växer i raketfart och lilla Karin (Commitment's Play It Sexy) flyttade redan i dag ner mot Helsingborg. När de är som allra, allra sötast så flyttar dom. Det har varit en rolig kull valpar det här(fast egentligen är alla roliga på sitt sätt). De har varit framåt, bestämda och mycket lekfulla.... och är absolut nästintill rumsrena. Otroligt. Jag är verkligen jätte nöjd över de här "kråkungarna" vi har fått uppleva.... och jag som inte skulle ha någon kvar bestämde mig för att behålla en av de röda korthåriga tikarna.... Det är lika varenda gång... och ingen valp är på något sätt favoriserad för att det är fler bilder på denna utan det beror på att den valpen var i bästa läget (enligt mig) framför min kamera...
Se och njut...
Commitment's Play It Rock - Roxi kommer att flytta till Eva-Maite Lorents i Estland och kommer förhoppningsvis växa upp till en vacker och frisk dam som kommer att tillföra Estland lite nytt.
Commitment's Play It Sexy - Karin flyttade i dag till Marcus och Madelen i Helsingborg. Hon kommer till en kennelfamilj av andra raser men med en dröm om att starta en chowchow kennel.
Commitment's Play It Spicy - Chili kommer att stanna hos oss.
Commitment's Racing Red - ? kommer att flytta till Gösta och Bodil i Hedby. Möjligt är att ni kommer att se denna herre i utställningsringarna framöver liksom med damerna ovan.
Commitment's Black Shine - Nelson, kommer att flytta till Sofia och Robban i Västerås... och jag är helt övertygad om att vi även kommer att se mer av denna kille på ett eller annat sätt.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar