Atle - Isbrytare har varit på sin första officiella utställning...

Atle och Ann. Tyvärr lite suddig bild men man ser ändå att det är ett snyggt ekipage =) Atle och Ann. Tyvärr lite suddig bild men man ser ändå att det är ett snyggt ekipage =)

Stort Stort Grattis säger vi till en väl genomförd utställning goa Atle och Ann! Ni är så duktiga! Att få excellent är ju precis vad det låter som. Här kommer en del av brevet från Ann...

Hej Anna-Lena

Puu!! Nu har vi kommit hem och ätit mat och blivit trötta. Vi var på plats redan kl. 9.30 fick vänta till ca 13:30 innan vi skulle in i ringen. Tur att Atle är så tålig och snäll. Han lägger sig ner trots att folk måste trampa ÖVER honom. Bara det inte kommer en hane som tror att ”den är något” för då svarar han.

Det kom 15 chowar, 6 var svenska.

ATLE var en lovande junior tyckte domaren som var mycket trevlig och tyckte att det var trevligt med en korthårig som till på köpet var korthårig. Hon tyckte verkligen om honom. Han fick Excellent utan CK.

Här kommer Atles kritik:

Mentalitet: FINT. 10 mån korthårig hane med fina prop. Storlek o könsprägel Bra benstomme o tassar typiska sunda vinklar Mask. Huvud ännu lite smalt korr. öron, bett o pigg, mörka ögon aning djupt ansatta men sunda Vacker svans korr. päls o färg ännu trånga rörelser Behöver tid att utvecklas o stabiliseras.

Det tycker jag låter BRA! Att han kan vara så trevlig efter att ha väntat i 4 timmar inne i detta brus som där är i en utställningshall, då är man DUKTIG. Vi hade ingen bur med till honom, det ångrar vi för Atles skull.

Atle heter i stamtavlan Commitment's Armani Code och är en son efter Corina och Charlie.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar