Carlene och Brasse valparna 4 veckor gamla...

Brasse och Carlene Brasse och Carlene

Tiden springer i väg.... och valparna växer så det knakar. De har varit på golvet i en vecka nu och springer runt i sin valphage som är lika med halva vårt stora kök. Riktig mat har de börjat äta också med förtjusning. Det är inte det lättaste att få till bilder på de små nu men jag hoppas ni som ska en valp härifrån blir nöjda i alla fall - vi har gjort vårt bästa med det. Jag längtar tills de kan vara ute i riktigt ljus med gärna lite sol så jag får fota ordentligt. Som alla vet så älskar jag bilder där hundarna far fram och leker och några veckor till så kommer det att bli såna. Än så länge så blir det små korta lekryck och de sover fortfarande väldigt mycket, men alla är friska och pigga och Carlene är så jätte duktig och snäll... Hårlagen ser man ordentligt nu.. men ni ser.. Jag var ganska säker på att båda hanarna var korthåriga och det kan jag säga efter den här sista veckan att så är inte fallet... Den svarta lilla mini-Brasse är ett korthår och den röda hanen är ett långhår... Nu ser man också skillnaden ännu tydligare på bilderna. De ser fantastiskt fina ut allihopa i alla fall. Jag har också skrivit ut deras namn som de kommer att få i stamtavlan. Valppaketen är också beställda - som är ett litet paket som valpköparen får med sig när man hämtar sin valp.
Nu är det snart dags att för er valpköpare att komma och hälsa på och det ser vi fram i mot med spänning om vad ni kommer att tycka om de små söta trollen. Ni är så välkomna!

Commitment's Play It Sexy...

Röd, långhårig tik....

Commitment's Black Shine...

Svart korthårig hane...

Commitment's Play It Rock...

Röd korthårig tik...

Commitment's Play It Spicy...

Röd korthårig tik...

Commitment's Racing Red...

Röd långhårig hane...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar