Carlene & Brasse valparna 17 dagar gamla...

Brasse och Carlene Brasse och Carlene

Den sista veckan har det varit mycket i "görningen" här i Nyhammar men valparna växer och mår så bra. De små "pepparkorns"ögonen har de slagit upp och de har börjat leka med varandra i "slowmotion" men än så länge så sover de fortfarande mest. Man kan också känna början till de små tänderna som snart kommer att titta fram.... och vad tror vi om hårlaget då... Hanarna - den svarta och röda är definitivt korhåriga och även två av de röda tikarna men en tik ser faktiskt ut att bli långhårig... Vi får väl se om jag har rätt. Ni kan även se på bilderna - skillnaden på hårlagen... Oavsett så ser valparna så jätte fina ut. En riktigt fin kull - Jag längtar tills de springer ute i vårsolen och man verkligen får använda kameran som man ska göra. Carlene är en superduktig mor som verkligen värnar om sina små kråkungar(som vi kallar dom). Förutom valpbilderna som faktiskt blev tagna igår så hann jag inte riktigt med i torsdags på valparnas 2-veckorsdag då jag har haft bilen på verkstad... Alla hjärtans dag så förlovade vi oss - jag och Marcus, efter 7 år tillsammans... men som jag sa "nu kan man känna sig säker" och med glimten i ögat så klart... och i söndags så fyllde jag år så det har varit fullt upp...
Men här är bilderna så se och njut... =)

Marcus och en "kråkunge" <3

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar