Carlene och Brasse valparna 1 vecka gamla...

Brasse och Carlene Brasse och Carlene

Våra små kråkungar har redan blivit 1 vecka gamla. Tiden rullar på snabbt som attan...som vanligt. Valparna är så runda och tjocka så mat får de i överflöd och Carlene är en duktig mor och tar väl hand om de små. Man kan se på flera bilder de små "tjockisvecken" som blir på rygg och nacke så de äter och de växer kan jag lova. Ska vi slå oss på en gissning om hårlag så tror vi att en av valparna är långhårig och resten korthåriga men vi kan inget säga säkert. Vi får stå ut i några veckor till av att inte veta med 100%-ig säkerhet. Det är väl halva charmen med det här. Det blir som det blir helt enkelt. Jag hade räknat med födsel i dag av dessa små men de valde att komma till världen 1 vecka tidigare än beräknat, men nu är de här och det är helt underbart. Det hjärta som inte smälter för något så gulligt som en chowchowvalp har inget hjärta. Jag blir alldeles varm när jag tittar på de små. Det är verkligen kärlek....
Mer info kommer om dessa små kråkungar under de 7 kommande veckorna när de bor kvar hos oss...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar