Äntligen har Dalarna fått vinter...

Äntligen, äntligen fick vi vinter med snö så man åtminstone ser vägen efter klockan två på eftermiddagen när man ska ut och gå. Man mår så mycket bättre av det "vita guldet" och tillsammans med solen som faktiskt kikat fram mellan snöflingorna så är det fantastiskt! Här är några bilder jag tog häromdagen på några av våra vänner.
Tyson har sen han kom hit varit en buse. Han är som sagts snäll, har ett hjärta av guld... är mycket lekfull och har också en stor portion jakt i sig, vilket han visade i går då han tog ett mårddjur och höll i det i munnen, levandes alltså, men mårddjuret gav sig inte så lätt trots att Tyson höll i det över ryggen. Han fick sig lite bett av djuret så lite blodvite uppstod men husse fick honom att släppa mården till slut. Tyson hade inte bitit honom hårt utan höll bara i det. Det var väl extra spännande att den fräste också... Tur det gick bra för alla inblandade parter. Så här är det när man bor i skogen... Carlene växer och växer för var dag och är redan så stor. Se bilden nedan. Hon är så tjock, så tjock och jag hoppas av hela mitt hjärta att det kommer att gå bra. Valplådan "dammades" av i går och är nu framplockad och på plats så hon hinner både att förstå och vänja sig vid den... Hon har redan varit i den och bäddat runt lite. De förstår så väl vad det handlar om... Jag brukar kalla Carlene för "Kalle Kråka" så det blir väl fulla lådan i små kråkungar brukar jag säga... Så spännande och fortsättning följer för det är inte långt kvar nu... Håll tummarna för oss...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar