Carlene är dräktig...

Carlene 26 månader gammal Carlene 26 månader gammal

Andra roliga nyheten in på det nya året är att Carlene är dräktig. Jag har anat detta men har inte riktigt litat på min magkänsla och genom att det är första gången för Carlene så är man aldrig riktigt säker för de är absolut de bästa experterna på att luras om de känner för det... även fast jag borde varit säker på det. Jag har varit med några gånger nu och jag är nog ganska duktig på att se om mina tikar är dräktiga eller inte... men men. Tecknen på Carlene har blivit allt tydligare. Dräktighetsflytningar och nu har även magen börjat växa ordentligt. Hon liknar mest en "uppstoppad korv" då hon är väldigt kort i kroppen denna dam och normalt är hon smärt och muskulös och nu börjar magen likna ett hårt klot. Hon matvägrade också i 1 vecka (typiskt dräktighetstecken) och det är inte likt henne... för att nu äta som en hel häst. Det blir så spännande och vi hoppas att allt kommer att gå bra för henne. Carlene är en sån snäll och klok chowchow dam. Hon skulle aldrig lämna mig. "Inte för allt smör i Småland", spelar ingen roll om vi möter hästar, hundar eller människor. Hon går alltid bredvid mig utan att springa någonstans. Hennes koppel hänger alltid runt min hals på promenaderna. Jag tar alltid med det i "fall att" men jag hade lika gärna kunnat låta det hänga kvar på koppelkroken hemma. Man kan verkligen prata med Carlene som en människa. Hon beter sig som att hon förstår precis vad man säger. Dessa bilder är tagna i dag. Mer uppdatering om dräktigheten kommer och så småningom hoppas jag att jag får presentera hennes första valpkull. Far till valparna är Commitment's Only the Brave "Brasse" - en svart, korthårig hane som föddes i oktober 2011 och är en son till vår Corina och Rappabacken Baishan "Ben". Alla färger kan det bli i både lång- och korthår men jag tror främst på svart och rött i båda hårlagen. Vi får se.... Spännande blir det i alla fall...
Ni kan läsa mer om Carlene och Brasse kombinationen här ►►

Fina, kloka Carlene.
Dräktig Carlene
Carlene 26 månader gammal
Dräktig Carlene
Carlene
Carlene bland blåbärsris, januarimånad då vi normalt har hur mycket snö som helst...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar