Välkommen 2014 med allt vad du kommer att ge...

2013 har varit ett ganska jobbigt år för mig på många plan, så jag hoppas att 2014 kommer att bli mycket bättre... även fast det är kass i vinter (lite gnäll igen)... Första dagen på det nya året så var jag som vanligt i skogen och denna gång hade jag också kameran med mig. Så här är några bilder från vår promenad i dag. Bildkvalitéen är väl så där men det får ni ta =)

Utsikt från "våran" skog.... Jag fullkomligt älskar att tillbringa min tid med hundarna i skogen och jag är tacksam att jag får bo som jag gör (i skogen) och njuta av detta varje dag när jag vill....
Full med Sofia och Nova över åkern. Normalt så ska det vara så mycket snö så att de inte kommer någonstans... men men... Vi har en riktig skitvinter.... Så är det bara...
Tyson, Sofia och Nova. 120 kilometer i timmen "non stop". Det är liksom deras grej.
Älskade Carlene. Finns ingen som är så lydig och snäll som hon är. Jag skulle aldrig behöva ha ett koppel på de här hunden. Hon är helt fantastisk. Carlene var den enda av alla tikar som jag lät para nu så vi hoppas att det kommer att födas några valpar nu i Februari mellan Carlene och Brasse. Jätte spännande...
Carlene och Tyson långt uppe i Karlsängsskogarna.
Vår älskade Sofia från Bulgarien fyller snart 1 år. Tiden går så fort så man hinner verkligen inte tänka. Jag hoppas verkligen att hon kommer att bli en av våra avelstikar i framtiden. En sån jätte fin och sund tik men full i hyss. I dag på promenaden så hade hon älgskit i hela huvudet... och hälften käkade hon upp. Ibland är de alldeles extra gulliga på nåt vis....
Inte ett rådjur, älg, varg eller annat djur utan bara en massa gulliga chowar var man än vänder blicken.... På bilden är Nova och Tyson.
Nova - vår alldeles egna stjärna...
Hoppande Sofia.
En hoppande Tyson. Bra träning får de i alla fall i skogen. Mjuk och blandad terräng där de får träna varenda lite muskel när de springer runt. Jag är helt övertygad om att skogen erbjuder absolut den bästa träningen för en hund.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar