Efter regn som kom det minusgrader...

Vilken trist vinter. Det är inte sant. Plusgrader och regn så långt ögat når och solen lyser med sin frånvaro och allt har varit ett grått moln, nästan inget ljus alls och ingen snö. Vi är vana att ha mycket snö vintertid och snön lyser också upp även fast det är mörkt. Det är faktiskt så man känt av panikångestkänslorna. Jag har aldrig känt av vintern för mörkret eller nåt sånt förut men på grund av att jag varit riktigt sjuk en längre tid så tror jag att jag varit extra känslig och gnällig också... MEN i dag!!! Så var minusgraderna där... Några stycken i alla fall och SOL!!! Så härligt... Så jag tillbringade hela dagen i skogen som är bar från snö men halva gänget med hundar och kameran. Helt underbart! Jag går i flera timmar varje dag för att få tillbaka konditionen jag tappade på grund av sjukdom, så mina dagar nu under ledigheten mellan jul- och nyår tillbringas i "min" underbara skog.. Här är några bilder från dagen.... och sen vill jag önska Er Alla mina valpköpare & vänner Ett Riktigt Gott Nytt År-2014!
Undvik smällare - Tänk på djuren... Det blir nytt år i alla fall ;)

Corina
Vår svarta drottning - Corina
Donna med sin dotter Ella. Donna är ganska "naken" nu efter valpar så hon har nästan ingen päls alls medan Ella är en riktig "fluffstjärt" bredvid henne.
Ella
Den finaste svarta björn man kan tänka sig. Vår älskade Corina
Tyson och Ella
Donna, Tyson och Ella
Tyson och Ella

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar