Blandade bilder från helgen...

Någon undrade om vi ser skillnad på alla valparna och ja, det gör vi. Nu har de blivit olika personligheter så nu är det absolut inga problem och sen för att kanske vissa valpar blir mer på bild än andra beror inte på att vi på något vis favoriserar någon utan att de valparna på bild stod precis i rätt vinkel framför min kamera i rätt sekund. Nu får man liksom smyga sig fram för annars hänger de som små pirayor i benen på en i stället och det blir omöjligt att ta en bild. De är verkligen jätte fina....

En av de små killarna - Benzo
Små systrar i eftermiddags solen
Face (har inte hört vad han kommer att få för namn ännu) som vi kallar denna lilla kille kommer att flytta till Finland där vi hoppas han kommer att visa framfötterna både i avel och i utställningsringen. Vi ser fram i mot att följa denna fina kille genom livet.
Lilla Maggan som ska till oc bli värmländska.
Min älskade sambo Marcus med "våra barn".
Alla våra hundar hur gamla de än är blir väldigt "mammasjuka" ibland och ska ligga nära och bli ompysslade. Detta är lördagkväll när man ska försöka titta på lite tv då ville Dylan ha lite kärlek så jag fick ha honom i famnen bra länge. De är för goa de där 4-benat älsklingarna man har.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar