Valparna 6 veckor gamla...

De stolta föräldrarna Ben och Donna De stolta föräldrarna Ben och Donna

Det här med att stå på bord och bli fotade som vi ville var ingen succé då de flesta av valparna inte gillade det speciellt mycket, men vi fick till några bilder i alla fall på dom. Under denna vecka så ska det bestämmas vilken av de valpar som är bokade som ska till vem, men fortfarande så finns det 1 hane och 2 tikar till försäljning. Det har varit mycket ändringar med det hela tiden, men nu hoppas vi att de sista tre hittar egna familjer för vackra är dom och snälla så det finns inte ord. Vi vill att valparna ska komma till bra hem där allt är i genomtänkt med att skaffa valp/ hund. 
 Vi har 7 valpar hemma här som är så gott som rumsrena. Det är helt otroligt. De talar om när de vill ut och vi öppnar dörren och sen är de ute en stund och går upp på verandan när de vill komma in igen. Alla är sunda och ser jätte fina ut och ögonen är torra och fina på dom alla.

Tikarna/ The girls...

Commitment's Angel Eyes

Commitment's A Good Hearted Woman...

Commitment's Night Life...

Commitment's Moment Of Forever...

Hanarna/ The boys...

Commitment's Face Of A Fighter...

Commitment's On The Road Again...

Commitment's Midnight Rider...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar