Donna & Ben valparna 5½ vecka gamla...

De stolta föräldrarna Ben & Donna De stolta föräldrarna Ben & Donna

Våra små barn har äntligen börjat vara ute och de tycker så klart att världen utanför är både stor och spännande. Äntligen fick vi lite sol i Nyhammar och några minusgrader så allt ute inte var bara "slask" så då passade vi på att ta några bilder på dom små liven. Jag är mycket nöjd med denna kull valpar och de är så snälla, med tanke på att man har 9 hundar här med Rocky ibland och på det nu 7 valpar på köksgolvet och så märks det nästan inte ens trots antalet. Det är otroligt. Jag hade en väninna här som föder upp jakthundar och hon trodde inte sina ögon när dessa små 7 sötingar sprang runt på golvet och gick till tidningen för att kissa. Hon berättade för mig att hade det varit en kull valpar av den rasen hon födde upp så skulle mitt kök... eller snarare hela huset se helt annorlunda ut hemma hos oss och hon menade inte den ordningen som är i dag. Chowchowvalpar är fantastiska små varelser, att ha 16 hundar inne och det varken syns eller märks är helt otroligt. Vi har fortfarande några valpar som söker nytt hem!

Lilla hanen
Lilla hanen
Lilla hanen
Lilla hanen
Denna hane kallar vi för "Starwars"
Starwars
Starwars
Stor hane
Två av hanvalparna - Starwars och stora hanen
Tik 1
Min sambo Marcus med björnligan
Min sambo Marcus med en av tikvalparna (3)
Tik 2
Tik 2
Tik 3
Tik 3
Tik 3
Tik 3
Tik 4
Stora hanen
Tik 2 och stora hanen
Tik 2 och stora hanen

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar