Donna & Ben valparna 5 veckor gamla...

De stolta föräldrarna Ben & Donna De stolta föräldrarna Ben & Donna

Tiden går fort. Inte länge sedan de små låg i valplådan både blinda och döva men nu börjar det bli annat... Tyvärr har det varit så rått, kallt och blött här i Nyhammar så jag har inte viljat ta ut dem ännu. I natt var det frost och minusgrader och vi hoppas nu att det håller i sig så vi kan få lite fina vintriga utebilder på "barnen" under veckan. De har ett eget valprum där de tillbringar nätterna i som är angränsande till köket och vårt sovrum men det duger liksom inte att sitta där inne något mer för de vill vara ute på köksgolvet och springa runt. Det är så stort och spännande att springa runt där och leka. Alla valparna är jätte duktiga att gå och kissa och bajsa på tidningarna vi lägger ut på golvet men vi vet av tidigare erfarenheter att så fort de kommer ut så vill de aldrig göra i från sig på en tidning något mer. Chowchowvalpar är väldigt renliga av sig och lätta att få rumsrena. "Barnens" dagar går ut på att leka och brotta ner varandra och helst bita hårt i  syskonen så de skriker. De är alla duktiga att äta och äter 3 ggr om dagen. Avmaskade har de också blivit. Detta är en väldigt fin och jämn kull med valpar.
Valparna har också blivit registrerade i SKK så nu har de sin stamtavla.

SE55143/2013 Commitment's Face Of A Fighter (hane)
SE55144/2013 Commitment's On The Road Again (hane)
SE55145/2013 Commitment's Midnight Rider (hane)
SE55146/2013 Commitment's Moment Of Forever (tik)
SE55147/2013 Commitment's Angel Eyes (tik)
SE55148/2013 Commitment's A Good Hearted Woman (tik)
SE55149/2013 Commitment's Night Life (tik)


Det är min sambo Marucs som har namngett de små denna gång... Så det blev inte parfymer utan namn efter låtar som Willie Nelson har sjungit.... Vem som heter vad är ännu inte bestämt utan det bestäms när chipet ska sättas i nacken....

Några av valparna är fortfarande osålda trots att de var "tingade" men de som ville ha dom har inte hört av sig och då är de valparna till salu igen. Vi står inte och håller valpar till sista dagen i fall att eller om... Valpar ska ha en chans att komma till sin nya familj i tid när det är dags.... Så det finns 3 valpar till salu just nu. 2 tikar och 1 hane - alla röda långhår. Jag vill bara att NI som verkligen tänkt i genom det här med att skaffa en valp och allt vad det innebär hör av er allra helst via mail i fall ni är intresserade då jag kan vara svår att nå i telefon ibland men det går alltid att lämna ett meddelande så ringer jag upp. Min E-mail är : info@commitments.se 

Sen har själv varit sjuk i över en vecka, där jag roat mig med att "hosta lungorna" av mig dag som natt så därför har det också blivit få bilder tagna då orken inte har funnits... Halsen låter som om jag skulle druckit en massa whiskey och rökt cigarrer... och svetten har "lackat" så fort man rört sig... men det är förkylningstider nu så det är bara att "bita i" men det blir besök hos doktorn i dag... och så hoppas jag att det vänder... 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar