Donna & Ben valparna 20 dagar gamla...

De stolta föräldrarna - Ben & Donna De stolta föräldrarna - Ben & Donna

Det börjar bli full fart i valplådan och inte är de still när man ska ta bilder heller. Springer de inte i väg så ska det bajsas och kissas på lakanet som jag tyckt passat bra att ha under valparna för bildernas skull. =)
20 dagar gamla är de och man kan börja känna de små tänderna som börjar kika fram. De går och rör sig utan problem och de biter och leker med varandra om än på ett försiktigt sätt än så länge och de sover också mycket fortfarande. Namnen på de små är inte bestämda då jag överlåtit detta till min sambo Marcus denna gång.... och han har lite svårt att bestämma sig men till nästa vecka hoppas jag att han har bestämt sig. Jag har i alla fall försett de små med kardborreband i olika färger för att man lätt ska se vem som är vem och då allra helst när man tar bilder. Det är kardborreband som är gjorda för valpar så de kan inte strypa sig eller fastna i dem och man kan lätt ställa upp dom till en storlek större under tiden de växer. Så här bjuder vi på lite bilder tagna i dag och det var lättare att ta bilder på tjejerna som var mycket piggare än hanarna som bara ville sova där jag satt dem, men men, nästa vecka kan det se annorlunda ut.

Tik med rött band
Tik med rött band
Tik med rött band
Tik med rött band
Tik med ceriset band
Tik med ceriset band
Tik med ceriset band
Tik med ceriset band
Tik med rosa band
Tik med rosa band
Tik med rosa band
Tik med rosa band
Tik med lila band
Tik med lila band
Tik med lila band
Tik med lila band
Alla 4 tikarna tillsammans
Hane med grönt band
Hane med grönt band
Hane med grönt band
Hane med blått band
Hane med blått band
Hane med blått band
Hane utan band
Hane utan band
De tre hanarna tillsammans

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar