Corina är friskförklarad i dag...

Corina Corina

I dag har vi varit på återbesök vid Falu Djursjukhus efter Corinas hastiga insjuknande förra veckan. Allt såg jätte fint ut i dag och alla värden var bra. Det låg 1 ggr högre på levern men det kan det tydligen göra, men ingen feber finns och blodproven visade bara bra värden. Hon kommer att fortsätta äta "leverstärkande" tabletter ett tag till i fall att. Det var inte nödvändigt men jag tyckte att det skulle vara så och veterinären sa att det inte var fel så då kör vi på det. Hon kommer att bli helt återställd. Det är ingen ärftlig sjukdom eller sharpeifeber eller allt vad folk spekulerar i utan att hon blev sjuk var för att hon fick en rejäl infektion i kroppen och varför hon fick det finns det inget svar på, men med stora portioner med kärlek, omhändertagande varje timme dygnet runt, medicin, vitaminer, vätskeersättning, majsvälling och kontroll av febern i flera dagar så började hon äntligen äta.... och det var lördagmorgon förra veckan... När Corina äter då vet man att allt är OK igen.. Så nu är vår svarta diamant, ledare över hundflocken och järnlady back in buisness again =). Vi firade detta jag och Corina genom att dela på en hamburgare med bacon och ost på Burger King i dag.. Det tycker jag att vi var värda... =) För det har varit en riktig "pärs" för både oss och henne..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar