Donna & Ben valparna 15 dagar gamla...

Valparna växer och mår bra. De har blivit riktigt duktiga på att gå och alla har de öppnat ögonen. De gör sina försök till lek med varandra i valplådan. De skäller, morrar och försöker bita på varandra, men de kommer att stanna i valplådan i minst en vecka till(det har vi bestämt) innan de får komma ur, men ur lådan har redan några stycken tagit sig så vi har fått skruvat dit en extra planka för att hålla dom kvar en stund till.
 Att ta bilder på dem nu är nästintill omöjligt då man är själv och då de aldrig är stilla och allra helst nu när jag och min sambo inte ens är hemma samtidigt. Vi jobbar om varandra för pass av valpar, hantverkare och för att vi hade en riktigt sjuk Corina men som tur är har hon nu har piggnat till igen. Jag åker till djursjukhuset med henne i morgon och checkar av läget i alla fall. Jag hoppas att jag kan ta lite mer "seriösa" bilder till helgen då jag och Marcus är hemma samtidigt men till dess får ni hålla till godo med dessa bilder. 
Valparna är i alla fall så söta så "klockorna stannar"....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar