Donna & Ben valparna 3 dagar gamla...

Donna med sina 7 valpar Donna med sina 7 valpar

Så var denna väntan slut för nu är barnen här. Sju stycken föddes utan problem i måndags den 7/10-2013, men redan på söndag morgon så såg vi att det var dags då Donna matvägrade. Fem föddes ganska snabbt på förmiddagen och först trodde jag att det var klart där men hade mina misstankar då jag inte tyckte att Donna slappnade av efter det. Hon vill ut... och hon ville in. Jag kände på magen som jag fortfarande tyckte var "för hård" för att vara tom på valpar och mycket riktigt några timmar senare så föder hon 2 stycken till alldeles efter varandra. Första veckan är lite kritisk då allt är så "känsligt" men hittills så verkar alla valpar inklusive mor må bra. Valparna vägde runt 350 gram styck vid födseln men de har alla börjat bli så där runda och goa då de inte gör annat än sover och äter just nu. Tikarna föddes först och hanarna föddes sist. Donna är duktig mamma som ta väl hand om sina valpar. Alla valpar är röda och kommer att bli långhåriga genom att båda föräldrarna är det. Uppdatering om den här "lilla" familjen kommer varje vecka så följ oss gärna här på bloggen.

En hungrig liten vän...
En trött liten vän...
Sover tryggt mot mammas ben...
Varmt och skönt intill mamma...
Om man inte är hungrig så kan man alltid mysa lite med nosen mot mamma..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar