Commitment's Style In Play...

En fantastisk nyhet från Atticus och Monica i Kanada då han äntligen vunnit grupp 1 och fått tagit sig ett varv i Best In Show finalen. I Kanada tävlar man i flera olika grupper innan man får kliva in i BIS finalen och Atticus sköljer över ringarna men mycket beror också på att han är tränad för detta ända sedan han var valp. Kan inte Monica åka med honom själv så har han egna handles också. Atticus är en son till Corina och Ben och han blir två år i oktober månad. Han är vacker nu men en stor och ståtlig hane som Atticus är behöver något år till innan de har utvecklats färdigt och hur fin kommer han inte att bli då när han blir man på riktigt? Jag tar mig friheten att kopiera några rader ur Monica mail.
Det är så roligt och jag är så stolt över Atticus och det värmer i hjärtat att jag kunnat leverera en valp till Kanada som lever upp till Monicas förväntningar. Jag är oerhört glad för detta. Jag hoppas också att det blir som planerat och Monica kan komma och besöka oss i Sverige inom det närmaste året. Man får vänner världen runt när man håller på med uppfödning - och jag önskade jag kunde få tid att träffa alla men tiden för mig är svår att räcka till... men men - en dag så kanske tiden finns till att resa och hälsa på alla...

"Had a fantastic dog show weekend.  Atticus finally got a Group first.  It was so fun to go into Best in Show.  Atticus showed so well and everyone is talking about how wonderful he is.  I am very proud.  I moved to Ontario now and was concerned that Atticus would not place here as the competition is increased here.  Little did I know I would have my best weekend ever.  He got 3 Group 2 and one group 1.  Yeah. "

Atticus och Monica har vunnit grupp 1
Atticus och Peter har vunnit grupp 2

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar