Commitment's Ocean Royal...

Jag har fått en hälsning fån Skåneland och det är från Monthy Cooper - vår första och hittills enda blå som föds på vår kennel - vi hoppas såklart på fler. Cooper är en son till Charlie och Corina och föddes den 1 maj i år. Några rader ur Christels mail -
Tack Christel för uppdateringen! Jätte kul!

"Cooper är så jättemysig, han har sin egen stil. Ganska lugn i sin läggning, när han äter så tar han det också mycket lugnt, ungefär som han njuter av maten. Om man ger honom något nytt i matväg (av vår egen mat) så luktar han, plockar upp det med munnen, släpper det och luktar igen för att sedan smaka. Och märgbenen har sin egen procedur som jag berättade om tidigare. Sover gott gör han och länge, och ibland drar han timmerstockar så det låter i hela huset.
Han har så lätt för att framkalla ett gott skratt eftersom han är komisk på något sätt, har många små trix för sej och hittar lätt rutiner.
Sedan är han typisk chow chow, det händer när vi är ute och går här på betesmarkerna att han får för sej hit men inte längre, ”nu kan ni själva gå så sitter jag här så länge” och då kan man kalla, vissla, vad som helst, har han satt sej så sitter han och väntar tills vi är på tillbakagång."

Commitment's Ocean Royal - Cooper

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar