Hundträning i Sifferbo med Sara Axelsson...

Mina "goa" vän Sara Axelsson, Miata's kennel Mina "goa" vän Sara Axelsson, Miata's kennel

På bilden till höger har vi Sara Axelsson som är en bland mina bästa vänner och kollega åt mig i chowchowvärlden.
Saras kennel heter Miata's och det är hon och jag som kommer att hålla i chowchowträffen som är hemma hos mig och Marcus den 28/9-2014.
Sara äger tre chowchow från vår kennel och som jag hoppas kommer att ge hennes kennel mycket gott i framtiden.
Just nu så är hon inblandad och aktiv i hundträningar i Sifferbo/Gagnef där man tränar på det mesta från utställning till kontaktövningar mm och det var första gången i onsdags, tyvärr var jag inte där själv men "hakar på" till nästa vecka.
vå av mina egenuppfödda som Sara äger var där och sen kom också Diesel - Commitment's Fuel For Life som ägs av Tommy Norberg i Rättvik.
Bilderna är tagna av Sara såklart. Hon tycker att det är lika kul med kameran som jag tycker =).
Tack för bilderna Sara!
Vill också tillägga att Commitment's Black Star är en dotter till Corina & Charlie, född våren 2013. Commitment's Rihanna Rebell är en dotter till Hellboy & Lovis född hösten- 2012 och Commitment's Fuel For Life är en son till Corina & Viggo och född hösten 2010.

Commitment's Black Star "Tatziahna"
Tatziahna
Cemonia och Tatziahna
Cemonia och Commitment's Rihanna Rebell
Commitment's Fuel For Life "Diesel"
Commitment's Fuel For Life & Commitment's Rihanna Rebell
Cemonia, Cornelia, Diesel och Tommy

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar