Commitment's Heat Rush...

Hemi Hemi

Jag har också varit på Facebook och stulit några bilder på Hemi som ägs av Anna och Mårten utanför Uppsala.
Hemi är en dotter till Charlie och Corina och som föddes nu i våras.
Lilla Hemi har en collietjej vid namn Liv som bästa kompis och som hon leker med nästan varje dag. Den här lilla goa chowchowtjejen kommer på vår chowchowträff i slutet på september och det ska bli spännande att se henne och för den delen att få träffa alla chowar och goa, glada människor som kommer från när och fjärran. Hemi var den valp som blev kvar här hemma längst och då är det tur att hon redan var bokad för annars hade hon blivit kvar hos oss. Risken är stor när man har valparna kvar "för länge". Hemi är stor, rejäl och väldigt lovade tik med ett helt underbart temperament. Hoppas på att även få se henne i utställningsringen någon gång.
Det är så himla kul att få se alla växa upp och vad det blir med dem. 

Hemi och colliekompisen Liv
Liv och Hemi

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar