En hälsning från Commitment's Ocean Royal...

Fick ett fint mail från Cooper med husse och matte så det finns ingen anledning att hitta på någon text utan vi tar texten ur mailet! Monthy Cooper är en son till Charlie och Corina som föddes i maj i år.

Nu är vi mitt uppe i semestertiden och allt går så jättebra med Monthy Cooper (han har både för och efternamn). Det är en fantastisk liten valp (inte så liten längre, väger 15kg)  och han är väl etablerad i familjen nu. Morris och Cooper är världens bästa kompisar och det tar ut sin rätt på Morris. Jag går småpromenader med dem ett par gånger om dagen och Cooper alltid utan koppel. Och ingen landsvägs gång vi håller oss till betesmarkerna här runt omkring.

Nu när vi är hemma på heltid så märker man så mycket husdjur sover egentligen och speciellt om det är varmt om dagarna. Nu har vi perfekt lagom värme runt 20 grader.

Jag skickar över en och en bild så att de blir i rätt storlek och inte ett par meg stycket.
Det är verkligen roligt att ha en chow chow igen och han har redan börjat vakta, han kollar Morris och gör som hon gör.

Vi dikade förra veckan och det tyckte Cooper var jätteroligt han grävde hej vilt och när han kom upp ur diket så var han jordfärgad. Han är med på allt som händer och utförs om dagarna här på gården, ett riktigt charmtroll och förståndig är han.

 Så vi är så nöjda Cooper ägare, kunde inte bli bättre   :-)  se och njut av fotona!

Trevlig Helg!
Hälsningar
Christel & Barry

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar