En brev från Atle... =)

Jag fick ett mail från lilla Atle - Commitment's Armani Code som är en son efter Corina och Charlie. Första meningarna så tänkte jag "HJÄLP" vad är det som har hänt men den känslan gick snart över i ett gott skratt... Här kommer mailet..

Anna-Lena!!!!

Var detta din seriösa mening?? Alltså, här flyttar jag söderut med förhoppning om att få det bra. Vad händer !!!

Jo, jag får träffa en massa folk som skall klappa och gosa med mig var jag kommer, visst det kan vara trevligt men det blir för mycket. Jag har sagt till matte att hon får styra upp det lite bättre. Sen skulle jag till veterinären för att få pass, vad nu det skall va´ bra för, hon stack mig i nacken med en nål som var så liten, så liten så. Trams!

Det var ganska roligt att vara hos veterinären för där va´ mycket att lukta på, smaskens, och andra hundar att prata med – bl. a två Chihuahua som satt i bur och tyckte jag var för stor ( tänk att behöva sitta i bur). Annars gillar alla människor mig. Häromdagen var vi i storstan, och gick rundor. Folket vill ju bara gosa med mig. OK. Jag hittade en fontän som jag badade fötterna i, det var både skönt o roligt. Nästan alla på torget stanna o tittade på mig.

Här hemma går jag med matte i skogen, lös, det är roligt – nu har jag kommit på att man kan snusa på gräs o buskar, då vet jag vem som varit där, ibland är det mina kompisar hemifrån och då känner jag mig stark. Springer fram till matte för att berätta. Då har vi skojigt tillsammans.  MEN en dag kom det två människor dumpande i marken ( matte kalla det för jogging) – jag blev så rädd att jag vände om och sprang i full fart på andra hållet- matte hade ju gått förbi dessa ”elefanter”. Matte kallade på mig när människorna hade sprungit förbi så kom jag tillbaka.

Här hemma har jag en ”bästis” och det är Lizzy hon hjälper mig mot de andra, leker och busar med mig. Hon är snäll. Dom gamla orkar inte med mig riktigt och Halo är rädd för mig. Du förstår jag har ju respekt med mig.

Osså det senaste: Jag har duschat, blivit genomblöt och rent vit av något skum över hela kroppen också massor med vatten igen…Sen kommer det typ ”helikopter” och blåser oreda i mitt hår. Är detta verkligen rätt? Anna-Lena !

En sak till som matte tror att hon fixar men NEJ !!! Jag är omutbar, hon kommer med alla sorters smaskens men icke till denne!!! Nu tror hon att vi skall gå i skolan och på utställning. Det kommer nog att bli två om – hon skall få se-.

Här är kanske rätt bra ändå. Jag får ge dem en chans till att bättra sig, vi är ju mycket ute och åker bil till många ”konstiga” ställen.

Nu får jag nog gå och berätta att det snart är tid för mat – det kan hon fixa rätt så god.

Hälsa till morsan och de andra kompisarna.

 

Atle

PS Skickar med lite bilder. DS

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar