Commitment's Intimately Yours har varit på sin första utställning...

Eller Lakrits som han heter till vardags. Lakrits är en son till Lovis och Dylan, även helbror med vår Rocky och Nova. Anne-Marie som är ägare till Lakrits ville få honom bedömd en gång så vi kom överens att ställa honom i Askersund  som ligger utanför Örebro och med mig som "handler" för Anne-Marie var så nervös och med den äran att få ställa ut en sån duktig kille som skötte sig som om han aldrig gjort annat än varit på utställningar. Det var helt fantastiskt och Lakrits fick jätte fin kritk och slutade som 3:dje bästa hane, CK och reservcert. Inte illa med en sån debut. Kanske blir Anne-Marie sugen på fler utställningar och kanske så åker nog Lakrits med oss någonstans på utställning senare. Utställningen var den 10/8-2013. Stort Grattis till den fina placeringen Lakrits! =)

Jag och Lakrits i ringen
Jag och Lakrits framför domaren
Jag och Lakrits

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar