Alla parningar för hösten 2013 är klara...

Tre tikar är också parade hos oss så nu är det bara att vänta och se om de är (och har lust) att bli dräktiga. Ibland så tror jag tiken bestämmer sig efter parningen om hur det ska bli. Ingen parning blev som den var planerad från början av olika anledningar, men så är det i den här branchen. Det gäller att ha en plan b och c också i fall det av någon anledning inte fungerar. Detta är bilder från den sista parningen mellan Donna och Ben och detta är också typiskt. De "friade" i flera timmar för att precis när vi lagt upp maten på tallriken och skulle äta så "smäller det till" , så det vara bara att gå ut och sitta med kärleksparet. Jag och Annika fick äta kall mat men kul att parningen blev lyckad. Vissa påstår att inte chowen kan para sig själv så här kommer ett av flera bildbevis jag har på det. Hos oss fungerar oftast parningarna bra. Min övertygelse är att inte ha för bråttom. Det händer om det är meningen och ibland gillar de helt enkelt inte varandra så då måste man byta plan. Den här rasen brukar inte vilja ha bråttom, nästan precis som om de vill lära känna varandra lite grann först... Spännande blir det. Vill ni läsa mer om de planerade kombinationerna så klicka er vidare här. ►►►

Hängning mellan Ben & Corina

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar