Commitment's Paco Rabanne aka Bjarne...

Denna kille blir 1 år i september och är en son efter Hellboy och Lovis. Han bor i Oslo tillsammans med husse Anders och matte Ingebjörg. Allt går bra och ägarna är väldigt nöjda med honom. Bjarne har vuxit upp till en ung och ganska kraftig hane. Kul att få se bilder "under resan gång",  de växer upp så fort, kanske alldeles för fort ibland. När Bjarne flyttade i från oss så var han ett litet "knubbo" med en alldeles, alldeles svart nos. Det betyder väldigt mycket för mig att få se någon bild på "våra barn".  Hur som helst så är de födda här och alla Commitment's har varit "våra barn" från början och ingen blir gladare än vi när man får några ord skrivna och får höra att allt går fint.
Tack Anders och Ingebjörg för bilderna!

Commitment's Paco Rabanne "Bjarne"
Commitment's Paco Rabanne "Bjarne"

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar