Anna-Lenas råd & tips...

Så är det hemma hos oss :) Så är det hemma hos oss :)

Vad blir det nu då tänker ni, men jag har fått en förfrågan av en valpköpare som ville veta hur man gör och behandlar sina 4-benta vänner i fall något händer och hur ska man tänka i vissa situationer, kanske när något öga rinner, kanske är hunden halt, fästingar, rävskabb, hudproblem osv osv. Nu är jag ingen veterinär men har som sagt en lång erfarenhet av vad som kan hända, vad som är bra att ha hemma och vad man vågar göra själv så jag skulle kunna tro att fler ville ta del av detta( även min sambo) så nu har jag har börjat skriva ihop allt - och det är inte lite, säkert så kommer denna sida att alltid stå under utveckling och självklart så vill jag att alla som har några goda råd om något hjälper till med sidan. Inboxa gärna mig med förslag och idéer.  Denna sida kommer att läggas upp här på min hemsida.  Behöver man hjälp och råd så är det bara att kontakta mig. Säkrast är via mail då jag kan arbeta väldigt oregelbundna tider.

Jag tycker bilden är fantastiskt rolig och den stämmer så väl överens med hur det är hemma hos oss.. :)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar