En hälsning från Ludde med familj i Mo i Rana...

Eller som stamtavlenamnet är - Commitment's One Shock - en son efter Charlie och Corina, född i den sista kullen i maj-2013. Gosiga lilla Ludde! Jag har valt att kopiera mailet från husse Christian (och hoppas han inte tar illa vid sig) men jag blev så glad över mailet och allt går bra med lilla Ludde!
Mailet berättar bättre om Ludde än att jag gör det =) Tack Christian, Björg och Ludde! =)

" Hei Anna-Lena.
En liten hilsen fra oss i Mo i Rana. Ludde vokser og trives, han har blitt ordentlig husvarm nå, og buser rundt på oppdagelsesferd.Ludde er en lugn og trygg gutt. Han møter hunder og mennesker med den største selvfølgelighet, og smelter alle hjerter både hos folk og dyr. Den gamle huskatten Max vil ikke hilse så det blir ganske mye kattejakt, men det får de finne en løsning på selv. I nabohuset bor bestevennen Leo som er en snart to år gammel dachs, og rett over gaten bor Piko som er en tre år gammel finsk lapphund. Det går veldig bra, de buser og leker. Ludde kan sitte, ligge og takke med labben. Vi begynner vår ferie nå i uke 29, da skal vi bare kose oss og dra på fisketurer og sånt. Håper på godvær, vi har hatt mye regn de siste ukene. Ok, ha en fin sommer og hils alle fra oss.
Klem fra Ludde , Bjørg og Christian. "

Commiment's One Shock "Ludde"
Ludde
Ludde
Ludde leker med en av de bästa vännerna
Ludde med en av sina bästa vänner

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar