Priscilla...

Vår älskade Priscilla Vår älskade Priscilla

Vår älskade Priscilla fick somna in på akut jourtid hos veterinären för 2 veckor sedan. Vi vet att allt inte har varit som det skulle med henne en tid men denna kväll blev hon hastigt sjuk. Jag väljer att inte skriva här ordagrant händelseförloppet då vi knappt kan prata om detta hemma ännu utan att bryta i hop, men hon finns inte med oss här i Karlsänge längre.
Priscilla har för oss varit en mycket speciell lady, som visste vad hon ville och som aldrig skulle lämnat oss under en promenad. Hon kunde gå lös överallt och enda gången hon inte lyssnade på oss var där det fanns vatten. Hon älskade att bada och vi brukade kalla henne för "den lilla sjöjungfrun". Vi har aldrig haft en chowchow som älskar vatten och bad så mycket som Priscilla gjorde. Priscilla har alltid tagit en stor plats i vårt hjärta och hon är vår första svenska utställningschampion och den titeln tog hon på 6 utställningar. Hon var vacker som en dag, snäll och en stor och rejäl tik. Det är så fruktansvärt ledsamt att vi aldrig fick någon valp efter henne, men denna underbara varelse har lärt oss massor om livet och vi är glada och tacksamma för varje minut vi fått med henne och att just vi hade den turen att få lära känna henne.
Hon fattas oss mycket - det går inte med ord att beskriva... Vila i frid älskade Cilla och nu slipper du ha ont någonstans och ta hand om våra andra älskade vänner tills den dagen vi kommer för att hämta er alla....
http://indigo.org/rainbow/ 

Priscilla som vi vet att hon älskade att vara - i vattnet.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar