Commitment's Silver Shadow aka Terry är på besök hos oss...

Terry Terry

Vi har fint besök från Stockholm just nu av Terry - en son efter Dylan & Lovis. Terry kommer att bo med oss några dagar då vi tänkt att han och Carlene ska fatta tycke för varandra... Vi hoppas så klart men man kan inte vara säker på att något går i lås som man planerat när man håller på med chowchow. =)
Terry är i alla fall en väldigt STOR kille. Han är 16 månader gammal (1 år och 4 månader) och mäter säkerligen 56-57 cm över manken(vi kommer att mäta honom mera exakt sen), vikten ligger på strax över 30 kilo och den här killen kommer när han vuxit färdigt på bredden förmodligen väga uppåt 35-40 kilo. En riktigt stor och sund hane. Ögonen är superfina och öppna och han rör sig lätt och fint. Terry är också friröntgad dvs HD:A och ED:0. En trevlig kille som just nu behöver lite mer självtroende... när det gäller tjejer... Fungerar det inte mellan Terry och Carlene så kommer Carlene att paras med Dylan och skulle det som sagt inte fungera mellan Carlene och Terry så ger vi inte upp Terry, det finns fler planer för honom... ;)... Nu är det fortfarande några dagar bort med parning men vi håller tummarna... Spännande, spännande....

Terry & Sofia
Terry
Terry
Terry

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar