Commitment's Armani Code aka Atle...

Har fått ett mail av Ann som köpte Atle. Jag publicerar delar ur hennes mail till mig för jag tycker att Anns mail är väldigt roligt att läsa och jag glädjer mig mycket över alla bilder och mail jag får av er alla. Det är också ni som får den här bloggen att leva. Tack alla!

" Hej Anna-Lena

Jag är fortfarande i ett lyckorus…..Atle är sååå duktig, han har lärt sig tigga vid bordet, allmän skötsel av kroppen, borstning o kloklipp. Han älskar att bli buren och kelad med. Vi har varit bl. a på Granngården och handlat hundmat – han tar alla med storm ( en riktig isbrytare), han är inte rädd för deras självöppnande dörrar eller deras gummimattor med hål i. Han har träffat andra hundar, som inte tycker om hundar, de plockade han ner med sin charm – de var snälla som lamm.

Atle sover hela natten och kallar när han vill gå ut, ibland ligger han hos mig i sängen o då sover han så gott ( snarkar). De andra chowarna tycker inte riktigt om honom, men han ger sig inte – han är här och skall så förbli säger han så ni får vänja er. Lizzy, 6 år, har tagit på sig rollen som mamma o lekkamrat. Hon kommer till undsättning om Halo morrar för högt. Halo gillar inte honom. Taffi o Zeb är gamla o vana att handskas med valpar så de säger till Atle och han förstår, respekt för åldringar.

Ja, här är det hålligång hela tiden – tills pladask så vilar Atle, helt otroligt. Han ligger gärna under min säng på stengolvet. Här är så VARMT ( 32 gr. Som mest).

Skickar med lite bilder. Atle tycker om A-fil o yoghurt. Att slicka förpackningen lärde han snabbt av Lizzy. Liksom att ligga i hennes blå kudde – det får ingen annan göra. Atle  väger nu 7,5 kg. Han tuggar på de mesta av möbler och kläder som ligger i hans väg ( ex. husses strumpor) Hundleksaker gillar han inte men toarullar med ”smaskens” i, det är roligt. Ja, jag kan berätta hur mycket som helst om honom – han sysselsätter mig nästan hela dagen. Det var länge sedan jag hade en sån glad buse i huset.

Du får ha det så gott – hoppas du har semester i denna värmen och kan ta igen dig efter allt valpgöra.

Kramar från Atle o Ann "

Atle-Isbrytaren
Atle & gänget
Mys Atle
Atle

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar