Commitment's Ocean Royal aka Cooper...

Några bilder på Cooper med hans nya familj i Skåne. Han bor nu för tiden på en gård med rottisen Morris, matte Christel och husse Barry och några kossor finns också såklart på gården. Så den här herren kommer att få fullt upp med tiden. Kanske Skånes första chowchow som vallar kossor? Morris tar väl hand om lilla Cooper och lär honom allt hon kan. När jag hade min första chowchow så hade jag tillsammans med min dåvarande sambo även rottweiler. Det gick hur fint som helst. Två hanar var det också. Den rottweilern vi hade hatade andra hanar men med chowehanen var det aldrig några problem. De kompletterade varandra hur fint som helst. Lilla Cooper ser i alla fall ut att ha ett helt underbart hem och kommer att ha ett helt underbart liv. Jag vill också bo på en stor gård med massa kossor =) Blir nog att ta sig en semestertripp ner till Skåne om nåt år och hälsa på alla "mina kära barn" som finns neröver nu. Cooper är en valp ur vår senaste kull med Charlie och Corina som föräldrar. Är mycket förväntansfull hur han kommer att utvecklas...

Cooper & Christel
Cooper & Christel
Cooper & Christel
Cooper & Barry
Cooper
Cooper - Skitiga barn är lyckliga barn =)
Cooper
Cooper & Morris
Cooper
Cooper & Morris
Cooper

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar