Dylan har haft dambesök...

Tight In Blue Jeans of the Royal Club "Dylan" har haft dambesök. Tight In Blue Jeans of the Royal Club "Dylan" har haft dambesök.

Dylan hade dambesök sista veckan i juni. En svart, vacker dam från Litauen bodde hos oss under en vecka. Yassa bor annars hos Madelen på Hammarstigens kennel i Grums, utanför Karlstad. Om det nu blir valpar så blir det Hammarstigens första chowchowkull då Madelen annars föder upp wachtelhund. Vi hoppas så klart på valpar efter Dylan och Yassa som hon kallas för. Yassas riktiga namn är Yasmine Smooth Grozio Akcentas.
Dylan har HD:C-ED:0 och Yassa ha HD:B -ED:2. Inavelsgraden är 0,4%. Eventuellt kommande valpar får färgerna svart, blå, röd, fawn i både lång- och korthår. Vi håller tummarna hårt. Jätte spännande är det. För er som är íntresserade så kan ni kontakta Madelen här www.hammarstigens.se . Mer info kommer om denna parning.

Yassa
Yassa
Yassa
Yassa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar