Ner"cabbat" i Saras Miata så tog vi oss en tur till Commitment's Fuel For Life "Diesel" och Tommy i Rättvik...

I onsdags så bjöd Sara med mig på en tur i hennes Miata cab. En trevlig tur både här och där i Leksand och Rättviks området men som alltid... Eller till 99% så var det något med chowchow att göra såklart, så vi passade på att hälsa på Tommy och Diesel. Vi åt god mat på Fricks konditori och sen tog vi oss en promenad över långbryggan i Rättvik. Vi hörde också hur många kommentarer som helst om Diesel från alla människor som vi mötte. Diesel är en underbar kille som är social och glad i alla han möter. Han är även känd av många som bor i Rättvik då med tanke på när vi gått över långbron så ropar damen i kiosken på Diesel och han skyndade sig då dit för att få en muffins så klart.
En mysig dag med Sara, Tommy och fina Diesel i vackra Rättvik... Det kan man kalla för livskvalité. Vi gjorde även ett besök hos Diesels bror Sigge i Leksand hos Marit och Per på hemvägen men de hade hunnit dragit ut med båten på Siljan så vi får träffa dom den 20 juli i stället när jag och Sara ska och titta på Gyllene Tider i Leksand och tro att vi är tonåringar igen. Såna här fina och trevliga dagar önskar vi i massor nu under sommaren med chowchow inblandat såklart på ett eller annat sätt. Då blir det en bra sommar trots allt...

Inte alla dagar man ser en telefonkiosk, men i Tällberg fanns det en och min kompis Sara provade den direkt
Sara kör Miata så vi åkte cab till Tommy i Rättvik
Vy över Rättvik från Tällberg
Vi över Siljan (Mashavet)
På väg ut över långbryggan i Rättvik
När vi kommit ut på långbryggan i Rättvik så ropar damen i kiosken på Diesel och så får han en muffins. Alla verkar känna Diesel i Rättvik
Commitment's Fuel For Life "Diesel"
Tommy och Diesel
Jag- Anna-Lena och Diesel
Diesel och Tommy
Bus med Diesel, Tommy och Sara på bryggan
Tommy och Diesel
Sara Axelsson - Miata's kennel

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar