Det kom ett stort paket från Kanada i tisdags...

Jag hör inte till dom som brukar få paket men nu måste jag varit riktigt snäll för jag fick ett STORT paket från Kanada av min vän och valpköpare Monica Oosterman. Vilken överraskning och det var precis rätt dag att få ett paket för min del. Jag behövde lite upp muntran. Det var allt möjligt trevligt i detta paket. Bilder på Atticus - Commitment's Style In Play och Monica när de vunnit - så nu måste jag köpa ramar - men det gör jag med stolthet och glädje. En Kanada-tröja, en keps. en bricka, ett grytunderlägg, film på Atticus och utställning i Kanada mm mm... och sist men inte minst ett fantastiskt fint och snällt brev i paketet... Jag hoppas verkligen att jag och Monica får träffas "face by face" en dag och det vet jag att vi kommer att göra. Det kan nog bli fortare än vad någon tror... på något vis..
Thank you so much Monica for this wonderful things! *Love*..

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar