Det kom ett paket i onsdags också...

Riktigt, Riktigt snäll måste jag ha varit... Denna vecka har det kommit två paket till mig (som inte brukar få några). Eller så känner människor på sig att man behöver lite uppmuntran....
Tack, snälla gulliga Ann för detta gottis - du kan ge dig på att i morgon ska jag sitta och snaska på detta med ett glas vin för då börjar min semester också.
Jag har fått så många härliga bilder på Atle(den svarta, korthåriga hanen) som jag kommer att sätta in här på bloggen snart.
Jag har även fått jätte fina bilder på Cooper (den blå korthåriga hanen) skickade från matte Christel - Tack snälla! - Dom kommer jag också att sätta ut inom kort. Jag tycker verkligen om att få bilder på "mina" valpar - stora som små och även fast jag kanske inte sätter ut alla bilder så ska ni veta att jag spar dom alla i en speciell mapp...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar