Commitment's Heat Rush "Hemi" har flyttat till Östervåla...

Hemi Hemi

Då har sista lilla gullungen flyttat i från oss för denna gång och det gjorde hon redan i söndags den 30/6-2013. Anna och Mårten kom på eftermiddagen och hämtade upp henne. Allt går fint och hon har redan tagit över Mårtens plats i sängen....
Hemi och hon är så lugn och trygg i sig själv och det var alla valparna. Glada, trevliga och framåt och det ska bli så spännande att följa dem genom livet. All lycka med lilla Hemi i från oss!

Jag säger bara det -att det är tur att man verkligen hade bestämt att denna gång skulle ingen valp vara kvar här hemma genom att jag har två unga damer som behöver mig just nu - Ella och Sofia, men hade det inte varit bestämt så är det liksom så lätt när det blir en valp kvar att tänka "den här gulliga stannar här"... 

Anna, Hemi och Mårten
Anna, Hemi och Mårten

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar