Senaste nytt från Kananda...

Framgångarna fortsätter för Commitment's Style In Play "Atticus". Vår fina uppfödning gör succé i ringarna runt om i Kanada med Monica och handlern Heidi och vi är så stolta så vi spricker snart. Vilken resa det har varit med att följa honom. Atticus blir 2 år i oktober och har under 2012 placerat sig som Kanadas 2:a bästa chowchow. Vi håller tummarna hårt för en minst lika bra placering i år. Monica är mycket nöjd så klart för hon fick den hund hon önskade och jag är också mycket nöjd att jag levererade den hund hon ville ha. Atticus är en mycket stor och sund hane och är efter SEUCh Rappabacken Baishan och Black Gadget of the Royal Club. I morgon fredag så är Atticus i USA och ska testa framtassarna där. Vi håller tummarna såklart!

Atticus med ägare Monica Oosterman, Pinchou kennel i Kanada
Atticus med hans egen handler Heidi

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar