Midsommarhälsning från Leksand...

Jag fick en trevlig midsommarhälsning från Leksand från Commitment's Emporio Diamonds "Sigge" som bor med Per och Marit Engberg. Per i riktig Dalakostym med finaste Sigge och där dom tar en "sväng om" i riktig daladans - bara midsommarstången som saknades på bild.... och snapsen... Sigge är känd som en riktig "Båtsman" då han hela sommrarna åker båt med husse och matte på Siljan(mashavet). Stannar de båten någonstans så vaktar han även båten för de som inte har där att göra. Sigge kommer förhoppningsvis att bli far till några kommande valpar i våra uppfödningar framöver med start på vår fina röda, långhåriga tik Lovis. Vi ser med spänning på vad denna kombination kommer att ge, troligen bara röda valpar i lång och korthår, men det kan även ge fawn. Vi får se, men spännande blir det som alltid....

Sigge vid mashavet - Siljan
Commitment's Emporio Diamnonds "Sigge" med husse Per
En riktig daladans med husse och Sigge

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar