Commitment's Black Star har flyttat...

Så har första valpen lämnat vårt hem och det är den svarta, korthåriga tiken Tatziahna. Jag kommer att få problem att både säga namnet och stava till men vad gör det egentligen. Denna lilla skönhet har flyttat till Sara Axelsson i Sifferbo, Miata's kennel. Vi önskar henne och Sara med familj all lycka till i framtiden och hoppas att hon kommer att tillföra Miata's kennel mycket bra framöver. Tatziahna kommer också att synas i utställningsringarna då Sara ställer ut mycket. Sara har faktiskt med denna lilla tik tre chowchow i från oss, så jag brukar skoja och säga att man kan tro att Commitment's kennel har flyttat till Sifferbo. Första natten har gått bra och nu lever hon med Commitment's tjejerna - Commitment's Lady Million "Anastacia" och Commitment's Rihanna Rebell "Cornelia". Hos Sara bor även pappa Charlie(Imperial Dream of Charlie Chin) + några till chowar och en cockerspaniel. Så den här lilla fröken kommer jag att träffa på då och då och Sara tycker om att ta bilder så såna blir det gott om på henne. Veterinärbesiktningen på alla valpar har gått bra i alla fall och det var så skönt att veterinären kom hem till oss denna gång.

Commitment's Black Star "Tatziahna"

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar