CERT och 2:a Bästa hane i Avesta...

Commitment's Only the Brave "Brasse" tog sitt första CERT och blev 2:a Bästa hane i Avesta den 15/6-2013. Stort Grattis säger vi till Brasse och ägare Carina Remsöbo på Nickelodeons kennel i Ockelbo. Man brukar säga att "när katten är borta dansar råttorna på bordet" och med det menas att jag skulle också varit i Avesta den dagen men hade en hund utan päls så jag hade heller inget att hämta så vi stannade hemma, men han hade man kunnat förutspå att det skulle bli så här så hade jag gärna varit i Avesta och titta på och jublat högst av alla så klart! Det är så roligt när det går bra för mina uppfödningar och jag är stolt över dom alla. Brasse har faktiskt blivit far för första gången åt 9 små chowchowvalpar hos Carina Lundin. En fantastisk kull. Så nu har man lite barnbarn också.
Brasse är en helbror till Atticus i Kanada och Anastacia som Miata's kennel äger. Far till Brasse är SEUCh Rappabacken Baishan och mor är Black Gadget of the Royal Club.
Jag vill också säga Tack till alla som ställer Commitment's chowarna och Tack till alla som hjälper till att fota dom när jag själv inte är på plats!

Commitment's Only the Brave "Brasse"

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar