Rocky och Louise...

Jag har en dotter på snart 20 år som heter Louise. Plötsligt kom hon hem och sa att hon ville skaffa sig ett eget boende, en lägenhet och så bestämdes att hon och hennes kille skulle flytta den 1-juli, men planerna ändrades till 1-juni för att lägenheten blev tom tidigare så mitt i allt annat jag har att göra så blev det flytt. Hastigt och lustigt, men tur att det bara är 4 kilometer härifrån för tomt blev det när jag är van att ha Louise hemma alltid . Louise rum är så tomt och efter ett stund så frågade hon mig om hon kunde få låna en av hundarna för hon tyckte att det skulle bli så tomt utan hund när hon alltid haft hundar runt omkring sig hela livet. Jag sa OK, du kan få låna Rocky och jag trodde att det tar några dagar och sen är han tillbaka hemma hos oss igen. MEN nej, det är han inte. Det går förvånansvärt bra för honom i lägenheten trots att han är född och uppvuxen i skogen med oss. De trivs bra tillsammans och Rocky är med på allt och de går långa promenader tillsammans. Har vi tur så får vi väl låna hem honom i alla fall någon gång... Men så klart är det jätte kul att det går bra...

Rocky och Louise

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar