Charlie och Corina valparna snart 7 veckor gamla...

Det är verkligen full rulle här i Nyhammar från morgon till kväll, med alla hundar, valpar, valpköpare, vänner mfl - alla vill ju se de små barnen innan de flyttar. Valparna växer så de knakar och är så gott som rumsrena nu och har äntligen börjat sova på nätterna. Ett tag här så var det ingen sömn på nätterna, de kunde börja skälla från halv ett på natten. Inte för att det var något speciellt utan för att de bara ville gå ut, så det var bara att mörklägga hela köket så att inget ljus kom in. De älskar att vara ute. Vi har fullt upp med att jaga och bära in dom när kvällen kommer. 
I dag har vi även haft fint främmande av Charlie och Cornelia. Charlie tyckte nog inte att valparna var lika söta som vi tycker trots att han är far till dom och det syns. Titta på bilden Charlie och Ludde.
Cornelia är född hos oss i hösten 2012 så jag fick lov att fota henne också. Cornelia är en valp efter Lovis och Hellboy. Lägger de bilderna i ett eget inlägg så vi får det som har att göra med valparna här. Charlies bilder lägger jag här genom att han hör ihop med valparna. Jag har också sagt att Sara kunde komma förbi med Charlie hos oss och visa upp honom men tid har inte funnits eller tid har inte passat ihop för oss, men för de som vill träffa honom så kan man kontakta Sara och höra om det passar att komma förbi hemma hos henne om man råkar passera någon dag.

Ludde flyttar till Christan i Norge
Cooper flyttar till Christel i Skåne
Burma flyttar till Tuula i Stockholm
Atle flyttar till Ann i Skåne
Hemi flyttar till Mårten och Anna i Uppsala
Tatziahna flyttar till Sara i Sifferbo

Pappa Charlie har varit på besök i dag. På bilden tillsammans med Ludde
Charlie
Charlie
Ludde
Ludde
Ludde
Atle
Atle
Atle
Hemi
Hemi
Hemi
Hemi
Tatziahna
Tatziahna
Tatziahna
Cooper
Cooper
Cooper
Burma
Burma
Burma

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar