Vi har haft besök av Elena från Bulgarien...

Elena-Chowheavens kennel Elena-Chowheavens kennel

Vi har haft en fantastiskt helg med besök från Bulgarien av Elena på Chowheavens kennel. Det är ifrån Pavel och Elena som vi köpt vår vackra Sofia och genom att det blev lite tråkigheter på väg till Sverige när de skulle leverera henne så kunde de inte överlämna henne till mig personligen så nu flög Elena till Sverige för att träffa oss och se hur vi har det här och som några av mina grannar säger "Vårt lilla Karlsänge har blivit internationellt" Det är så många olika länder och hälsar på hos er hela tiden, men så klart så tycker grannarna att det är superskoj att det händer något här i vår lilla by Karlsänge med 3 hushåll.
Jag åkte och hämtade Elena på Arlanda natten mellan torsdag och fredag. Resan hit hade gått bra och vi har pratat chowchow i flera dagar. På lördagen kom Sara Axelsson, Miata's kennel med sin make Jon och dotter Cemonia och hade en riktig barbecueafton med oss. God mat, gott vin och även någon öl serverades. Efter maten så spelade vi Kubb och Crocket. Första gången Elena spelade Kubb men hon tyckte att det var kul. Sista dagen så åkte vi runt och kikade lite vid Dalälven och på den vackra natur vi har här i Sverige den här årsstiden. Dagarna går allt för fort när man har kul, men det är verkligen superintressant att höra hur de gör med "choweriet" utanför Sveriges gränser och det är en viss skillnad när det gäller det mesta faktiskt. Söndag kväll kom allt för snabbt och Elena började resan hem mot Bulgarien igen men som sagt så har det har varit en fantastiskt trevlig helg och nästa gång far vi till Bulgarien hoppas jag.
Alltid kul med vänner i andra länder! Här nedan kommer några bilder från helgen.

Elena och Sofia
Kexbrickan
Grönsaker på grillen
Bästa barbecuemästaren genom tiderna- Jon Axelsson
"Smarrigt" värre.
Sara, Anna-Lena och Elena
Lennart och Jon testkastar Kubb
Cemonia kastar Kubb
Marcus borstar Ella
Priscilla badar sig själv.
Carlene och Priscilla
Priscilla
Elena och Sofia
Sofia
Lennart, Jon, Elena, Sara och Cemonia
Sara med sin lilla valp- Commitment's Black Star
Vackert avslut på en fantastisk helg.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar