Charlie & Corina valparna 6 veckor gamla...

De små liven växer så det knakar och de är glada och lekfulla. Här kommer några bilder tagna i går. Registrering av valparna är i vägskickad till SKK så stamtavlorna är nog på gång hem till oss nästa vecka. Jag har ringt veterinär i dag för att kunna boka tid för veterinärbesiktning, vaccination, chipmärkning och avmaskning men de skulle ringa upp mig i kväll igen. Det blir lite special på Commitment's One Shock "Ludde" som ska till Norge. Det är inte bara att åka över gränserna något mer utan det ska noga dokumenteras i hans pass av veterinär att han har fått avmaskning för dvärgbandsmask mm och det inom en särskild tid också före inresa i Norge.
Jag ska prova något nytt som jag aldrig har gjort och det är att låta veterinären komma hem till oss i stället för att jag inte(om det är varmt) ska behöva åka eller ha valparna i bilen för det tar ju sin lilla tid att åka med 6 småttingar till en veterinär och innan denna har gått i genom alla valpar....*puh*
Hela kullen är korthår. Jätte kul tycker jag! Alla är jätte fina, framåt och trevliga... MEN inte så trevliga på nätterna då de skriker för fulla halsar för att det är ljust ute och de själva vill vara ute hela tiden, men på nätterna ska de vara inne har jag bestämt. Så det har blivit en del sömnlösa nätter(precis som att ha småbarn), men det kommer att ge sig sen. Detta blir också värre när de är några stycken och de triggar i gång varandra. I natt har de faktiskt sovit hela natten... Hoppas de fortsätter med det men de vet nog också att de är så gulliga så man blir inte ens irriterad på dom. =) Fler bilder kommer under veckan.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar