Commitment's One Shock...

På självaste nationaldagen fick vi besök från Norge. Luddes nya mor och far kom på besök och de hade åkt 100 mil för att hälsa på sin lilla Ludde som kommer att flytta till Moirana i slutet av juni. Tänk att man åker så långt när man inte får ta med sig sin valp hem direkt. Det är fantastiskt, för det är långt och det är tidskrävande. Trevligt var det i alla fall att träffas och jag och Christian har haft kontakt länge via mejl och nu fanns äntligen den valp de sökte. Vi åt potatissallad och kyckling och Ludde satt stundvis med i knäet, men som valpar är så har de inte tid med sånt hela tiden. En fantastisk trevlig dag med som vanligt mycket trevliga människor. Det är mycket jobb med hundar men oj vad roligt det är med alla dessa nya underbara människor man träffar...
Det har som vanligt varit mycket under denna helg, på eftermiddagen kvällen denna dag så åkte jag och hämtade upp Elena från Bulgarien på Arlanda-Stockholm. Elena har varit hos oss hela helgen - mer om detta kommer inom de närmaste dagarna. Det var från Elena vi köpte Sofia så den storyn kommer med bilder såklart. Jag har inte hunnit fota valparna så mycket men det kommer nya bilder inom de närmaste dagarna för jag förstår att ni väntar och allra helst ni som ska ha en valp ur denna kull. Men håll ut - Det kommer, jag lovar!  =)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar