Charlie & Corina valparna 4 veckor gamla...

Äntligen fick jag till lite nya bilder på "barnen". Det har varit mycket här ett tag nu med både det ena och det andra och "full rulle" med de små som börjar springa över golvet. Svårt också att få till bra bilder inomhus, allra helst på de svarta/blå valparna. I dag sken solen så jag tog tillfället i akt och lyfte ut dom i maskroshavet. Hoppas ni som ska ha valparna blir nöjda med det ni ser. De är jätte fina ut och de har börjar äta riktig mat... och riktiga matvrak är de också. De små "bissingdorfarna"(tänderna) har spruckit fram och det har vi också börjar känna, med tanke på att bita är deras största intresse just nu... Allt går fint med dom och de växer så det knakar...

Commitment's Ocean Royal - Blue boy...

Commitment's Heat Rush - Red girl...

Commitment's One Gentleman - Black boy...

Commitment's Black Star - Black girl...

Commitment's Armani Code - Black boy...

Commitment's One Shock - Red boy...

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar