Ain't She Cute From Chowheaven...

Att få vara liten och upptäcka nya saker kan göra vem som helst helt vild av lycka eller åtminstone lilla Sofia från Bulgarien. Nu vet hon också att jag alltid har fulla fickorna i godis därav dessa lite "galna" bilder. Sofias uppfödare trodde att jag redigerat och "photoshoppat" bilderna, hon sa-

"Jag sålde en normal chowchow till dig". Mmmm tänkte jag men nu är hon i Karlsänge och här är det som Transylvanien(där Dracula är i från). =)

Skämt åtsido och hur som helst så är Sofia en alldeles underbar liten varelse men som jag tror kommer att bli ganska stor som vuxen. Hon är otroligt glad i alla så man skulle kunna tro att det gömmer sig en labrador i henne. Pälsen är nog bland det svartase jag sett och alldels blank och fin. Hon trivs bra med oss här i Karlsänge och att få springa fritt i den svenska skogen och jag är väldigt glad att jag fick köpa henne.

Sofia 4 månader
Sofia 4 månader
Sofia 4 månader
Sofia 4 månader
Sofia 4 månader
Sofia 4 månader

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar